Våttån Opp 7. juli 2018

Postet av Leksvik IL - Ski den 31. Mai 2018

Alle resultater fra årets Våttån Opp finnes HER!

Løpet starter kl 13:00 lørdag 7. juli 2018 fra Leksvik sentrum og med målgang opp på toppen Våttåhaugen.

INVITASJON

Påmelding:

For konkurranseklassene gjøres dette online via EQ Timing innen fredag 6. juli kl 18:00.

Etteranmelding innen kl 12:30 løpsdagen. Påmelding og start i trimklassen fra kl 10:00 løpsdagen.

Link til PÅMELDING

Påmeldingsavgift:

Trim/ familie kr 100,- for første person/ familiemedlem, kr 50,- pr. pers. for øvrige familiemedlemmer.

Konkurranseklassen kr 210,- pr forhåndspåmeldt deltaker, kr 310,- pr deltaker etter kl 18:00 fredag 6. juli og på arrangementsdagen. Vipps eller kort/ kontant betaling ved start. Minibankfasiliteter ved start i sentrum.

Klasser:

Damer og herrer (15 – 44 år) – lang løype fra sentrum og til toppen.

Veteranklasse damer og herrer fra +45 år (født 1972 og tidligere) – lang løype fra sentrum og til toppen.

Jenter og gutter 12 – 14 år – kort løype med start ved Heisand (samme plass som spurtpris 2 i langløypa) og opp til toppen. Denne løypa er ca 2.000 meter.

Egen trimklasse uten tidtaking for alle. Valgfri startplass, påmelding ved start i sentrum eller like før toppen på Våttahaugen. Egen natursti med innlagte poster for barn langs løpstraseen – ”Barnas Våttån Opp”

Premieutdeling:

Premieutdelingen skjer umiddelbart etter siste innkomst i løpet, på Våttahaugen/ ved mål.

Premiering:

Damer og herrer:                            1. premie kr 2.000,-

2. premie kr 1.500,-

3. premie kr 1.000,-

Veteran damer og herrer:             1. premie kr 1.000,-

2. premie kr 750,-

3. premie kr 500,-

Jenter og gutter:                             Kr 200,- til vinner i hvert kjønn.

I tillegg er det to spurtpriser under veis i dame- og herreklassene/ lang løype. Den første spurtprisen er etter ca 800 meter og den siste ved ca 3,8 km. Begge steder er prisen på kr 1.000,- og deles ut til første dame- og herreløper på hver plass. For å vinne spurtprisen, må løpet fullføres i sin helhet!

Alle konkurranseløpere som fullfører, inkl jenter og gutter, får også løpets flotte håndduk i deltakerpremie.

Trimklassen:                      Alle registrerte/ påmeldte trimløpere er med i trekningen om mange uttrekkspremier,

Full premiering i naturstien for barn.

NB: alle som får premie/ uttrekkspremie må være tilstede for å få denne – ingen ettersending!

Komplett løpsinformasjon