Uglarennet 2018 - seier til Julie Victoria Berg

Postet av Leksvik IL - Ski den 5. Feb 2018

Julie Victoria Berg viser god form og gikk inn til seier i Uglarennet 2018! Gratulerer!  Til helgen er det Norgescup i Nannestad og Åsen IL  og vi ønsker henne lykke til!

Resultater Uglarennet 2018

Leksvikrennet 2018

Postet av Leksvik IL - Ski den 28. Jan 2018

Lørdag 27. Januar ble Leksvikrennet og KM-klassisk langrenn gjennomført i fantastisk vintervær ved Leksvik skisenter. I nypreparerte løyper og med yrende liv på arena var skigleden upåklagelig for både store og små.

Tusen takk til alle funksjonærer som stilte opp både i forkant av og på selve renndagen! Takket være innsatsen fra dere alle gikk KM arrangementet utmerket!

Og takk til alle deltagere for flott innsats og bevis på ekte skiglede. Også takk til publikum som tok turen til Hovsteinan for å heie fram alle deltagerne fra fjærnt og nær!

Resultater

Bildegalleri T-A

Skitreninger 2017/2018

Postet av Leksvik IL - Ski den 21. Jan 2018

Minner om hopp og skileik i bakken mandager kl. 18. Fra 1. klasse og oppover! Her har vi det mye gøy med ski på beina! Velkommen!

TRENINGSTIDER 2017/2018:  Facebookgruppe skitrening 2017/2018

Skitreninger:

Mandag klokken 18 fra 5. klasse og oppover.

Torsdag klokken 18 fra 1. klasse  og oppover. Gruppen deles opp i flere puljer. Skileik og skitrening for de minste.

Hopp og skileik:

Mandager klokken 18 fra 1. klasse og oppover.

Målet er at alle skal kjenne skiglede, læring og mestring på alle treninger.

Skitrening med kveldsmat

Postet av Leksvik IL - Ski den 18. Jan 2018

Etter stor innsats, mye leik, utfordringer og spennende øvelser ble torsdagens skitrening avsluttet i klubbhuset med kveldsmat for alle barn, trenere og foreldre. Rundt 60 barn og voksne var samlet rundt matbordet. Kveldsmaten ble sponset av Leksvik Bondelag og Nortura med mat rett fra den norske bonden. Etter matgleden å dømme ble kveldsmaten tatt godt imot og det var bred enighet blant alle, om at slike kvelder må vi ha med jevne mellomrom.

Takk til Leksvik Bondelag og Nortura for et flott trivsels -og folkehelsetiltak!

Granlundrennet 14. januar 2018

Postet av Leksvik IL - Ski den 15. Jan 2018

Søndag stilte 17 deltagere fra Leksvik IL til start på Granlundrennet i Stadsbygd. Her var det mye bra innsats i alle klasser. Fint vintervær og godt humør på stadion. En flott gjeng barn og voksne - og vi vil gjerne ha med oss flere i miljøet.

Nå starter nedtellingen til Leksvikrennet 2018 og individuelt kretsmesterskap, ved Leksvik skisenter 27. januar hvor vi håper å se mange stille til start.