Bli med på miljøsamling 20. Oktober!

Postet av Leksvik IL - Ski den 5. Okt 2019

I N V I T A S J O N T I L
M I L J Ø S A M L I N G

Til alle barn og unge i Leksvik og omeng!
Nå er det snart tid for et av årets høydepunkter - miljøsamlinga! Miljøsamlinga er en dag hvor alle som liker å være aktiv/ trene med venner og gå på ski, møtes et sted hvor vi kan gjøre nettopp dette. I tillegg garanterer vi at vi vil ha det artig og trivelig i lag! 😊

Hvem kan delta?
Miljøsamlinga er åpen for barn fra 1. klasse. Vi håper at mange barn og familier har lyst og anledning til å bli med! Vi deler opp barna igrupper og skal ha flere trenere til stede!

I tradisjonen tro møtes vi ved Leksvik skisenter i Hovsteinan kl. 10.

Plan for dagen:
1. Treningsøkt
Matpause med mat, kake og frukt.
2. Treningsøkt
Dagen avsluttes med den berømte myrfotballen! (Anbefaler ikke de nyeste klærne/skoene til denne fotballøkta..😊).

For deltagere fra 5. klasse blir det ei rulleskiøkt. Vi har noen par rulleski (skøyteski) til utlån, gi beskjed ved påmelding om du ønsker å låne. Her gjelder ”først til mølla” - prinsippet, vi bruker å dele opp så alle får prøve.
Husk hjelm, hansker, skisko, staver og refleksvest!

Husk: Ta med klær for 2 treningsøkter OG ombytte når dere er ferdige.
OBS! – Ingen dusjmuligheter.

Påmelding:
Påmelding ønskes så snart som mulig og senest mandag 14.10.
e-post elisabeth.lokken@yahoo.com eller tlf/ SMS på 402 18 231
- Husk antall, helst navn, alder og klubb, samt kontakt info

Deltakeravgift kr. 100,- betales enten til kto 4241.07.00608 eller på vipps 130011. (Evt.kontant ved ankomst).

Matsalg også til foreldre/ foresatte – mat, kaffe og kaker, kr 100,- pr. pers.

DUGNAD for foreldre/ foresatte og andre voksne som vil bidra med en innsats for skiavdelinga. Vi trenger hjelp til klargjøring av anlegget til snøen kommer. Rydding i bygg og rydding av løypetraseen i lysløypa mv. Ta med nødvendig utstyr enten til skogsarbeid eller til snekring, bilhenger til søppel osv.
Premieres med gratis mat og trivelig selskap! Mer info kommer!

Vi ønsker dere velkommen til en flott treningsdag i Leksvika.
Leksvik IL – skiavdelingen.

ÅRSMØTE - SKIAVDELINGEN

Postet av Leksvik IL - Ski den 2. Apr 2019

Godt oppmøte på avslutningsrennet

Postet av Leksvik IL - Ski den 24. Mar 2019

Marit Berg og Gerd Sissel Nyborg fra Sparebank1 Leksvik stilte opp med premier og delte ut til alle deltakere.

Årets karusellrennsesong besto av i alt 9 renn etter at det første rennet hos Berg-Ugla måtte avlyses pga snømangel.

Totalt var det over 160 deltakere som registrerte seg i årets karusell.

Leksvik IL og Berg-Ugla Grendelag takker alle for oppmøte og ønsker samtidig gamle og nye deltakere velkommen til ny karusell neste sesong.

Oda Elise og Sofia deltok på Midt-Norsk Mesterskap

Postet av Leksvik IL - Ski den 11. Feb 2019

Midt-Norsk Mesterskap arrangeres for alle løpere i klubber fra Møre og Romsdal, Nord- og Sør-Trøndelag skikretser og i klassene 13-16 år.

Lørdag var det kun Oda Elise som deltok fra Leksvik. Da var det 4 km fristil på programmet og løypa gikk i den velkjente og fine NM-traseen.

En litt tung dag for Oda Elise, men hun tok seg inn til en fin 17. plass til slutt.

Søndag var det 2 km klassisk for alle klasser. Leksvik stilte med Sofia i 13-årsklassen og Oda Elise i 14-årsklassen.

Sofia gikk inn til en fin 18-plass, mens Oda Elise kom på en oppløftende 15-plass i sin klasse.

KM-stafett 2019 - RESULTATER

Postet av Leksvik IL - Ski den 23. Jan 2019

Resultatliste KM stafett Leksvik 2019.PDF

KM-stafetten gikk "live" via lenken HER

Da er KM-stafetten historie - Leksvik IL vil rette en stor TAKK til alle deltakere, foresatte og ikke minst alle frivillige som bidro til at dette ble en flott skidag i Leksvik.