Våttån Opp 7. juli 2018

Postet av Leksvik IL - Ski den 31. Mai 2018

Alle resultater fra årets Våttån Opp finnes HER!

Løpet starter kl 13:00 lørdag 7. juli 2018 fra Leksvik sentrum og med målgang opp på toppen Våttåhaugen.

INVITASJON

Påmelding:

For konkurranseklassene gjøres dette online via EQ Timing innen fredag 6. juli kl 18:00.

Etteranmelding innen kl 12:30 løpsdagen. Påmelding og start i trimklassen fra kl 10:00 løpsdagen.

Link til PÅMELDING

Påmeldingsavgift:

Trim/ familie kr 100,- for første person/ familiemedlem, kr 50,- pr. pers. for øvrige familiemedlemmer.

Konkurranseklassen kr 210,- pr forhåndspåmeldt deltaker, kr 310,- pr deltaker etter kl 18:00 fredag 6. juli og på arrangementsdagen. Vipps eller kort/ kontant betaling ved start. Minibankfasiliteter ved start i sentrum.

Klasser:

Damer og herrer (15 – 44 år) – lang løype fra sentrum og til toppen.

Veteranklasse damer og herrer fra +45 år (født 1972 og tidligere) – lang løype fra sentrum og til toppen.

Jenter og gutter 12 – 14 år – kort løype med start ved Heisand (samme plass som spurtpris 2 i langløypa) og opp til toppen. Denne løypa er ca 2.000 meter.

Egen trimklasse uten tidtaking for alle. Valgfri startplass, påmelding ved start i sentrum eller like før toppen på Våttahaugen. Egen natursti med innlagte poster for barn langs løpstraseen – ”Barnas Våttån Opp”

Premieutdeling:

Premieutdelingen skjer umiddelbart etter siste innkomst i løpet, på Våttahaugen/ ved mål.

Premiering:

Damer og herrer:                            1. premie kr 2.000,-

2. premie kr 1.500,-

3. premie kr 1.000,-

Veteran damer og herrer:             1. premie kr 1.000,-

2. premie kr 750,-

3. premie kr 500,-

Jenter og gutter:                             Kr 200,- til vinner i hvert kjønn.

I tillegg er det to spurtpriser under veis i dame- og herreklassene/ lang løype. Den første spurtprisen er etter ca 800 meter og den siste ved ca 3,8 km. Begge steder er prisen på kr 1.000,- og deles ut til første dame- og herreløper på hver plass. For å vinne spurtprisen, må løpet fullføres i sin helhet!

Alle konkurranseløpere som fullfører, inkl jenter og gutter, får også løpets flotte håndduk i deltakerpremie.

Trimklassen:                      Alle registrerte/ påmeldte trimløpere er med i trekningen om mange uttrekkspremier,

Full premiering i naturstien for barn.

NB: alle som får premie/ uttrekkspremie må være tilstede for å få denne – ingen ettersending!

Komplett løpsinformasjon

Uglarennet 2018 - seier til Julie Victoria Berg

Postet av Leksvik IL - Ski den 5. Feb 2018

Julie Victoria Berg viser god form og gikk inn til seier i Uglarennet 2018! Gratulerer!  Til helgen er det Norgescup i Nannestad og Åsen IL  og vi ønsker henne lykke til!

Resultater Uglarennet 2018

Leksvikrennet 2018

Postet av Leksvik IL - Ski den 28. Jan 2018

Lørdag 27. Januar ble Leksvikrennet og KM-klassisk langrenn gjennomført i fantastisk vintervær ved Leksvik skisenter. I nypreparerte løyper og med yrende liv på arena var skigleden upåklagelig for både store og små.

Tusen takk til alle funksjonærer som stilte opp både i forkant av og på selve renndagen! Takket være innsatsen fra dere alle gikk KM arrangementet utmerket!

Og takk til alle deltagere for flott innsats og bevis på ekte skiglede. Også takk til publikum som tok turen til Hovsteinan for å heie fram alle deltagerne fra fjærnt og nær!

Resultater

Bildegalleri T-A

Skitreninger 2017/2018

Postet av Leksvik IL - Ski den 21. Jan 2018

Minner om hopp og skileik i bakken mandager kl. 18. Fra 1. klasse og oppover! Her har vi det mye gøy med ski på beina! Velkommen!

TRENINGSTIDER 2017/2018:  Facebookgruppe skitrening 2017/2018

Skitreninger:

Mandag klokken 18 fra 5. klasse og oppover.

Torsdag klokken 18 fra 1. klasse  og oppover. Gruppen deles opp i flere puljer. Skileik og skitrening for de minste.

Hopp og skileik:

Mandager klokken 18 fra 1. klasse og oppover.

Målet er at alle skal kjenne skiglede, læring og mestring på alle treninger.

Skitrening med kveldsmat

Postet av Leksvik IL - Ski den 18. Jan 2018

Etter stor innsats, mye leik, utfordringer og spennende øvelser ble torsdagens skitrening avsluttet i klubbhuset med kveldsmat for alle barn, trenere og foreldre. Rundt 60 barn og voksne var samlet rundt matbordet. Kveldsmaten ble sponset av Leksvik Bondelag og Nortura med mat rett fra den norske bonden. Etter matgleden å dømme ble kveldsmaten tatt godt imot og det var bred enighet blant alle, om at slike kvelder må vi ha med jevne mellomrom.

Takk til Leksvik Bondelag og Nortura for et flott trivsels -og folkehelsetiltak!